Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra PolCars, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Betaling til værkstederne

Betaling til værkstederne
Vi hjælper dig med at få din bil, motorcykel, kromdel m.m. repareret billigt i Polen og der er mange penge at spare, men det er ikke gratis og vi som din ”mand” kan desværre ikke lægge pengene ud for dig. Du skal derfor sørge for, at vi kan betale værkstederne undervejs samt overholde værkstedernes betalingsbetingelser.

Værkstedernes betalingsbetingelser:
Samtlige dele og materialer skal betales forud. Værkstederne vil gennemgå bilen ved ankomst og give et tilbud (der kan komme mere undervejs efter at bilen bliver skilt). Værkstederne påbegynder ikke før pengene er indbetalt og ofte betalt kontant. Ingen af værkstederne vil risikere at have købt dyre dele hjem og så bliver du forhindret og melder afbud eller de starter arbejdet og så kan du ikke betale (værksteder har ikke de økonomiske ressourcer til at lægge ud).

Den sidste del, arbejdsandelen, skal betales inden vi kan få bilen udleveret.

Der er mange, der gerne vil se det ”færdige” resultalt før de betaler den sidste del og det er forståeligt, men så er du nød til at komme til Polen og betale det sidste anvendte værksted, da vi ellers ikke kan få din bil, kromdel m.m. udleveret.

Det er selvfølgelig muligt, at få os til at tage billeder og maile dem til dig, hvis det ikke er muligt for dig at komme til Polen. Vi har en minibus (tandlægebus), der kører til Polen hver søndag, hvor det er muligt, at købe en plads og vi tilbyder også billige overnatninger i lejligheder/værelser. Bussen kører til Danmark hver fredag, så ankom onsdag eller torsdag, hvis du gerne selv vil aflevere din bil.

Vores service:
Vores service består normalt af oversættelse af værkstedernes tilbud, koordination med værkstederne, booking af lejlighed, hjælp med transport af bilen fra og til Danmark, betaling til værksteder, kørsel mellem værkstederne og tolk.
Vores timepris er 100,00 PLN + moms pr. time med en engelsk/polsk talende tolk og 150,00 PLN + moms med en dansk/polsk talende tolk. 

Vores service koster typisk:
500,00 PLN ved anvendelse af et værksted
750,00 PLN ved anvendelse af to værksteder
1.000,00 PLN ved anvendelse af tre eller flere værksteder
Tillæg for specielbiler eller særlige ekstra service: Efter aftale

Ønsker du et overslag fra et eller flere værksteder inden din bil kommer til Polen, så skal du regne med, at det vil tage to timer eller ca. 300,00 PLN + moms, at udarbejdet overslaget.

Betaling fra private:
Du skal betale for transporten fra Danmark til Polen samme dag, som vi henter din bil. Betaling for vores service og hjemtransporten afregnes inden vi får en chauffør til at køre din bil til Danmark.

Beløbene vil opgøres + polsk moms og indbetales til samme konto, som erhvervsdrivende.

Du må IKKE indbetale for selve bilreparationen, kromdelene m.m. til vores erhvervskonto, da fakturaen fra værkstedet skrives direkte til dig.

Vi kan betale værkstedet kontant for dig, hvis du betaler vores udvalgte konsulent kontant ved afhentning i Danmark (det er ikke muligt at betale kontant til vores polske chauffører) eller du kan efter aftale overføre til følgende danske konto:

Betaling til dansk konto for private:
Jyske Bank
Reg. nr.                                5051
Kontonr.:                             0001072717

IBAN:                                   DK3750510001072717

BIC/SWIFT:                          JYBADKKK

Kr. 50,00 i gebyr (vi overfører pengene videre til Polen)

Betaling fra erhvervsdrivende:
De polske værksteder (de fleste) kan ikke skrive fakturaer uden polsk moms (kun til firmaer). Derfor tilbyder vi at hjælpe med gennemfakturering. Det tager typisk op til 6 måneder før vi får momsdelen retur (momsen er 23% i Polen) og derfor tager vi 5% af totalbeløbet (uden moms) for at gennemfakturere.

For at vi kan skrive en regning uden polsk moms skal du oplyse os følgende:
Firmanavn
Firmaadresse
CVR/DK nummer
Kontaktperson

Vores erhvervskonto i Danmark:

Betaling til dansk konto:
Jyske Bank
Reg. nr. 5051
Kontonr.: 0001526498

IBAN:                                   DK2050510001526498

BIC/SWIFT:                          JYBADKKK
Kr. 50,00 i gebyr (vi overfører pengene videre til Polen)

Ved beløb over 10.000,00 PLN skal du overføre til vores polske erhvervskonto:

Raiffeisen Polbank
IBAN:                                  PL58 1750 0012 0000 0000 2965 1183
BIC/SWIFT code:                 RCBWPLPW
PLN 30,00 i modtagergebyr (lægges oven i opgørelsen).

Mødested i Stettin:

Hvis du selv køre bilen til Stettin/Szczecin mødes vi på vores kontor på en aftalt dato og til et aftalt tidspunkt.


KONTAKT OS NU!

Facebook side

PolCars facebook side

Annie & Søren's oplevelse med BeautySmile

En lille beretning om en god oplevelse med Beauty-smile.

Efter et lift fra København søndag, blev vi hentet af Jesper Rainer mandag morgen ved lejligheden og kørt til røntgen, og derefter til klinikken ved Rafal Drebot, en lille hyggelig klinik, med en god atmosfære, og altid kaffe parat.

Efter en grundig undersøgelse, med Rainer som tolk, havde vi et handlingsforløb og en pris, og samtidig lært tandlægen at kende, som viste sig, at tale flydende engelsk og havde et smittende humør og en god portion humer, hvad der gør at man føler sig total afslappet.

Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris, og oven i købet
et ordentligt knus til farvel. Vi skal dertil igen om ca. 4 mdr., og glæder os allerede til at få lavet det sidste.

Vi har helt sikkert fået en ny tandlæge fremover, og kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer, med et lift fra Kbh. og indkvartering i en dejlig lejlighed og den flotte service han ydede.

Annie & Søren


Tandbehandling i Polen »

created by ReklameShoppen.dk