Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra PolCars, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Renovering af fælge i Polen

Vores værksteder kan renovere alle slags fælge.

De kan glasblæse, rette store skader op, sprøjtlakere, pulverlakere, fylde ridser med nyt metal og ikke mindst forkrome.

I dette tilfælde er der tale om dyre fælge i magnesium til en Jaguar X300. Som det ses på billedet var fælgene godt slidte med ridser og har fået nogle ture på kantstene. De er blevet glasblæste så alle lakrester og irringer er forsvundet. Derefter er dybe ridser og huller blevet fyldt op med ny frisk magnesium. Hvor de til sidst er blevet poleret for at få den skinnende overflade frem og lakeret for at langtidsbeskytte dem

Pris i Polen ca. Kr. 5.500,00 inkl. transport til og fra Polen

Pris i Danmark ca. Kr. 10,000,00 ekskl. transport

Bemærk at dette er nogle specielle fælge i magnesium, og er derfor dyrere at renovere end ”almindelige” alufælge!

Kontaktformular

 

AMG fælge til Mercedes Benz

Herunder til venstre ses fælgen som vi modtog den. Meget hærget og ridset. Det er tydeligt at den har taget en hel del ture over kantsten.

Alle 4 fælge blev glasblæst, huller og ridser udfyldt med ny alu, derefter blev de poleret op og til sidst pulverlakeret.

Pris: 2.583,00 PLN inkl. moms (ca. Kr. 4.600,00 - kursdato 30.06.2012)

Facebook side

PolCars facebook side

Annie & Søren's oplevelse med BeautySmile

En lille beretning om en god oplevelse med Beauty-smile.

Efter et lift fra København søndag, blev vi hentet af Jesper Rainer mandag morgen ved lejligheden og kørt til røntgen, og derefter til klinikken ved Rafal Drebot, en lille hyggelig klinik, med en god atmosfære, og altid kaffe parat.

Efter en grundig undersøgelse, med Rainer som tolk, havde vi et handlingsforløb og en pris, og samtidig lært tandlægen at kende, som viste sig, at tale flydende engelsk og havde et smittende humør og en god portion humer, hvad der gør at man føler sig total afslappet.

Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris, og oven i købet
et ordentligt knus til farvel. Vi skal dertil igen om ca. 4 mdr., og glæder os allerede til at få lavet det sidste.

Vi har helt sikkert fået en ny tandlæge fremover, og kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer, med et lift fra Kbh. og indkvartering i en dejlig lejlighed og den flotte service han ydede.

Annie & Søren


Tandbehandling i Polen »

created by ReklameShoppen.dk