Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra PolCars, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Garanti og reklamation

Vi er kun er formidlere, men ved vi godt, at reklamationer ender hos os. De er tidskrævende og derfor gør vi meget ud af at holde et højt kvalitetsniveau. Skulle der laves fejl eller kvaliteten ikke lever op til, hvad vi har aftalt med værkstederne på dine vegne, så vil vi hjælpe med, at værkstederne gratis retter fejlene, men det er selvfølgelig de enkelte værksteder der yder garantien og bære ansvaret. Skulle vi tolke eller oversætte forkert og dermed ”glemme” nogle af de ting, som du har bedt om, tager vi det fulde ansvar for disse mangler.

Ellers er garantireglerne i princippet de samme som, hvis du anvendte et dansk værksted (Polen er medlem af EU).

Specielt ved pladearbejde finder pladesmeden ofte mere rust end først antaget, hvilket betyder at reparationen vil tage længere tid end først angivet. Uvidelse af arbejdet på et værksted kan medføre, at der bliver ventetid på det næste værksted, da dette værksted evt. er startet med en anden bil i mellemtiden. Vi følger selvfølgelig løbende op, men kan ikke drages til ansvar for evt. forsinkelser. 

De værksteder som vi formidler biler til udfører i dag omkring 50% af deres opgaver for os, hvilket giver os en stærk forhandlingsstyrke. Værkstederne beskæftiger sammenlagt ca. 35 personer.

KONTAKT OS NU!Facebook side

PolCars facebook side

Annie & Søren's oplevelse med BeautySmile

En lille beretning om en god oplevelse med Beauty-smile.

Efter et lift fra København søndag, blev vi hentet af Jesper Rainer mandag morgen ved lejligheden og kørt til røntgen, og derefter til klinikken ved Rafal Drebot, en lille hyggelig klinik, med en god atmosfære, og altid kaffe parat.

Efter en grundig undersøgelse, med Rainer som tolk, havde vi et handlingsforløb og en pris, og samtidig lært tandlægen at kende, som viste sig, at tale flydende engelsk og havde et smittende humør og en god portion humer, hvad der gør at man føler sig total afslappet.

Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris, og oven i købet
et ordentligt knus til farvel. Vi skal dertil igen om ca. 4 mdr., og glæder os allerede til at få lavet det sidste.

Vi har helt sikkert fået en ny tandlæge fremover, og kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer, med et lift fra Kbh. og indkvartering i en dejlig lejlighed og den flotte service han ydede.

Annie & Søren


Tandbehandling i Polen »

created by ReklameShoppen.dk