Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra PolCars, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Andres oplevelse med bilreparationer udført i Polen

Flere af vores kunder har gjort os opmærksomme på, at de gerne vil læse om andres oplevelse med at få repareret bil i Polen. Læse om fordommene, kulturforskellene, besparelsesmulighederne m.m. Derfor har vi oprettet denne side, hvor du kan læse om andres oplevelse. Har du oplevelser med andre formidlere (positive eller negative), så mail dem til os, så vi kan placere dit indlæg på denne side. Vi startede selv med at reparerer biler i Polen i 2003 og i 2004 begyndte vi at hjælpe andre og derfor kender vi alle fordele og ulemper. Vi er selvfølgelig sikre på, at vi har valgt nogle af de bedste værksteder, skolet dem, så kulturforskellene ikke er så store m.m. - vi har med andre ord selv omlevet alle de problemer, som man kan løbe ind i ved at få repareret bil i Polen. Derfor kan vi kun anbefale, at du vælger en formidler, som kender din og polakkernes kultur - også selv om du har en nyere bil og tror at der ikke kan opstå problemer ved at anvende et autoriseret værksted. 

 

På denne side kan du finde henvisninger til andres oplevelse med at få repareret din bil i Polen. Alle beskrivelser er ukorrigerede og du er velkommen til at kontakte os for at få udleveret telefonnummerne, så du selv kan kontakte vedkommende der har skrevet indlægget, hvis bilejeren ønsker dette.

 

Reparationer udført med hjælp fra Polcars:

 

Krom:
Hej lan
Nu har jeg kikket delene igennem og det ser super flot ud. Det lever helt op til mine forventninger. Jeg kontakter dig når jeg har samlet det sidste sammen
Mvh.
Carsten kilde

 

 

Rust/Pladearbejde: Læs om Britta og Renés oplevelse - 09.02.2014

 

Mekanisk reparation på autoriseret Peugeotværksted: Læs om Michaels oplevelse - 23.04.2011

 

Totalrenovering af Mercedes e-klasse fra 2000: Læs om Caspers oplevelse - 31.01.2010

 

Ombetrækning af motorcykelsæde til Yamaha: Læs om Claus' oplevelse - 29.01.2010 

 

Nyt læderinteriør til Rolls Royces fra 1971: Læs om Claus' oplevelse - 29.01.2010

 

Facebook side

PolCars facebook side

Annie & Søren's oplevelse med BeautySmile

En lille beretning om en god oplevelse med Beauty-smile.

Efter et lift fra København søndag, blev vi hentet af Jesper Rainer mandag morgen ved lejligheden og kørt til røntgen, og derefter til klinikken ved Rafal Drebot, en lille hyggelig klinik, med en god atmosfære, og altid kaffe parat.

Efter en grundig undersøgelse, med Rainer som tolk, havde vi et handlingsforløb og en pris, og samtidig lært tandlægen at kende, som viste sig, at tale flydende engelsk og havde et smittende humør og en god portion humer, hvad der gør at man føler sig total afslappet.

Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris, og oven i købet
et ordentligt knus til farvel. Vi skal dertil igen om ca. 4 mdr., og glæder os allerede til at få lavet det sidste.

Vi har helt sikkert fået en ny tandlæge fremover, og kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer, med et lift fra Kbh. og indkvartering i en dejlig lejlighed og den flotte service han ydede.

Annie & Søren


Tandbehandling i Polen »

created by ReklameShoppen.dk