Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra PolCars, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Michaels oplevelse

Jeg stod overfor en meget stor reparation af min Peugeot til over 30.000 kr. herhjemme. Efter at have skrevet min "ønskeseddel" til Polcars fik jeg et skrifteligt tilbud de havde hentet ind fra det lokale Peugeotværksted. Jeg havde umiddelbart sparet over 12.000 kr.!!! Vi fik bilen kørt til Stettin og min kone og jeg blev fredag eftermiddag samlet op i een af Rainers minibusser der skulle derned alligevel. Selvom vi først ankom kl. 23.30 nede foran een af Rainers lejligheder i centrum af Stettin, kom Rainer personligt for at aflevere nøglerne til lejligheden. Selvom der var nye krav og rettelser til reparationerne, kom vi mål til tiden og bilen blev leveret som aftalt. Vi fik en hyggelig tid ud af det og fik gjort nogle andre billige indkøb nu vi var dernede alligevel.Der var gennem hele perioden en tæt dialog med Polcars og svartiderne var rimelige og servicen var i top hele vejen. Alt i alt en rigtig god oplevelse. 

Michael Kjeldsen
Tingstedvej 24
Hedehusene 

P.S. Jeg har ikke fået hverken rabat, penge eller andre fordele ved at skrive denne anmeldelse.:-)

Facebook side

PolCars facebook side

Annie & Søren's oplevelse med BeautySmile

En lille beretning om en god oplevelse med Beauty-smile.

Efter et lift fra København søndag, blev vi hentet af Jesper Rainer mandag morgen ved lejligheden og kørt til røntgen, og derefter til klinikken ved Rafal Drebot, en lille hyggelig klinik, med en god atmosfære, og altid kaffe parat.

Efter en grundig undersøgelse, med Rainer som tolk, havde vi et handlingsforløb og en pris, og samtidig lært tandlægen at kende, som viste sig, at tale flydende engelsk og havde et smittende humør og en god portion humer, hvad der gør at man føler sig total afslappet.

Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris, og oven i købet
et ordentligt knus til farvel. Vi skal dertil igen om ca. 4 mdr., og glæder os allerede til at få lavet det sidste.

Vi har helt sikkert fået en ny tandlæge fremover, og kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer, med et lift fra Kbh. og indkvartering i en dejlig lejlighed og den flotte service han ydede.

Annie & Søren


Tandbehandling i Polen »

created by ReklameShoppen.dk