Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra PolCars, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Reklamefolie og folie på ruder

Få sat reklamefolie på din bil eller tonet folie på dine ruder til 50 % af hvad det koster i Danmark. Arbejdet bliver lavet professionelt og der gives 7 års garanti på produktet.

Vi har nu mulighed for at sætte reklamefolie eller tekster på din bil efter at vi bl.a. har repareret den eller som ofte efter en omlakering. Ved større ordrer tilbyder vi også at tage til Danmark og påføre teksterne/folien direkte på jeres biler. Vi behøver en garage eller lign. Hvor vi kan udføre arbejdet og bilerne skal være 100% rene ved ankomst. 
 

 

Prisen beregnes efter antal m2 og design (det grafiske oplæg som vi får udleveret). Vedr. bilen til venstre fik vores grafiker udleveret billeder af urene og logoerne og fremstillede derefter designet. Den samlede pris inkl. montage i Polen blev for bilen til venstre 2.500,00 PLN (ca. 4.000,00 kr.). For bilen til højre blev prisen 1.500 PLN (2.400,00 kr.) 

Såfremt du kun ønsker reklamefolie på dine ruder tilbyder vi ”One Way” folie der sikrer udsynet indefra bilen.

• For at kunne beregne et overslag til dig skal du oplyse følgende:
• Hvilen bil (model og årgang) har du? Send gerne et billede!
• Hvilke dele af bilen (f.eks. begge fordøre og bagdøre) vil du have tekster eller folie på?
• Har du logo og billeder eller skal vi hjælpe med dette?
• Ønsker du et fire-farvet tryk (folie som vist på billederne) eller hvor mange farver indgår der i den tekst du vil have på bilen?

Ved rene ”tekster” skal du sende os teksten samt angive hvor store du vil have bogstaverne samt i hvilken farve.

KONTAKT OS NU! 

 

Facebook side

PolCars facebook side

Annie & Søren's oplevelse med BeautySmile

En lille beretning om en god oplevelse med Beauty-smile.

Efter et lift fra København søndag, blev vi hentet af Jesper Rainer mandag morgen ved lejligheden og kørt til røntgen, og derefter til klinikken ved Rafal Drebot, en lille hyggelig klinik, med en god atmosfære, og altid kaffe parat.

Efter en grundig undersøgelse, med Rainer som tolk, havde vi et handlingsforløb og en pris, og samtidig lært tandlægen at kende, som viste sig, at tale flydende engelsk og havde et smittende humør og en god portion humer, hvad der gør at man føler sig total afslappet.

Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris, og oven i købet
et ordentligt knus til farvel. Vi skal dertil igen om ca. 4 mdr., og glæder os allerede til at få lavet det sidste.

Vi har helt sikkert fået en ny tandlæge fremover, og kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer, med et lift fra Kbh. og indkvartering i en dejlig lejlighed og den flotte service han ydede.

Annie & Søren


Tandbehandling i Polen »

created by ReklameShoppen.dk