Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra PolCars, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Transport til Polen, Transport (afhentning og levering af bilen) via transporter

Vi skal betale transporten forud til transportselskabet og derfor skal du også betale forud eller senest når vi kender reparationsomkostningerne.

Ønsker du at vi kun henter din bil, fordi det skal gå stærkt, er taksterne som følgende:

2,50 PLN + 23% moms pr. kørt kilometer + bro og/eller færge. Hvis det kan koordineres, så vi kan hente/aflevere din bil samtidig med at vi henter/aflevere en anden bil, så kan transportomkostningen deles. 

Skulle din bil veje mere end 2.000 kg. skal vi anvende specialtransporter/trailer, så vil der være et tillæg på 0,50 PLN pr. km.

Du skal altid oplyse bilmærke, længde og totalvægt, så vi kan beregne den præcise pris og vurdere, hvilken transporter vi skal sende for at afhente din bil. I nogle tilfælde skal vi også have akselafstanden oplyst.

Er din bil ikke forsikret skal du tegne en forsikring på transporten.

Kan din bil køre?
Vi tilbyder også at sende en af vores medarbejdere. Dette skal koordineres med at vi aflevere en bil i dit område eller at du er villig til at køre din bil hen til den kunde, hvor vi aflevere bilen. Du skal dække alle omkostninger til benzin, færge og bro samt 300,00 PLN + moms for kørslen. Vi vil beregne den præcise omkostning og sætte dette ind i overslaget.

Du skal sørge for at bilen er forsikret og driftdygtig nok til at klare turen til Polen. Fra Sjælland tager vi normalt færgen fra Gedser til Rostock og derfra kører vi til Stettin. Vi kan tage færgen fra Ystad (Sverige - 95 km fra København) til Świnoujście, så den kun skal køre 125 km i Polen og hvor vi hurtigt kan hente den på en transporter, hvis det skulle gå galt. Går bilen i stå i Danmark eller Tyskland skal du sørge/betale for afhentning/autohjælp.

Du kan også vælge selv at køre/afhente bilen til/i Stettin. Vi kan hjælpe dig med at komme til Stettin/hjem. Vi har et godt samarbejde med busselskaberne og nogle gange kan vi også arrangere et lift. Vi kan også arrangere billige overnatninger, hvis du ønsker at blive nogle dage og nyde livet i Stettin.

For at vi kan køre din bil frem og tilbage, teste den på vejen i Polen eller blot køre den mellem værkstederne skal vi have den originale registreringsattest og forsikringspapirerne (rødt og grønt bevis). Har vi ikke dette eller kun en kopi kan vi risikere, at vi ikke får lov til at komme ind/ud i Polen. Vores polske medarbejdere vil få klip i kørekortet (de er ikke glade for at få flere). Vi vælger derfor at transportere bilen på trailer mellem værkstederne, hvilket koster typisk 100,00 PLN + moms. Dette vil blive påskrevet regningen.

Ring eller skriv, hvis du har yderligere spørgsmål.

KONTAKT OS NU!Facebook side

PolCars facebook side

Annie & Søren's oplevelse med BeautySmile

En lille beretning om en god oplevelse med Beauty-smile.

Efter et lift fra København søndag, blev vi hentet af Jesper Rainer mandag morgen ved lejligheden og kørt til røntgen, og derefter til klinikken ved Rafal Drebot, en lille hyggelig klinik, med en god atmosfære, og altid kaffe parat.

Efter en grundig undersøgelse, med Rainer som tolk, havde vi et handlingsforløb og en pris, og samtidig lært tandlægen at kende, som viste sig, at tale flydende engelsk og havde et smittende humør og en god portion humer, hvad der gør at man føler sig total afslappet.

Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris, og oven i købet
et ordentligt knus til farvel. Vi skal dertil igen om ca. 4 mdr., og glæder os allerede til at få lavet det sidste.

Vi har helt sikkert fået en ny tandlæge fremover, og kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer, med et lift fra Kbh. og indkvartering i en dejlig lejlighed og den flotte service han ydede.

Annie & Søren


Tandbehandling i Polen »

created by ReklameShoppen.dk