Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra PolCars, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Proceduren

Vi kan give dig et meget præcist overslag, hvis du giver os alle informationer om din bil. De data vi gerne vil have finder du under ”kontakt”.

Vi kan kun lave en vurdering ud fra det du fortæller os og fra de billeder du medsender. Alle mails bliver oversat til polsk, og for at vi ikke skal sende din mail til oversættelse flere gange, vil vi gerne bede dig om at bruge god til på at beskrive alt, hvad du mener der skal laves samt at sætte det op i punktform.

Vi bestræber os på at udarbejde et overslag inden for en uge, men det tager nogle gange længere tid før værkstederne har indhentet alle priserne. Du vil på e-mail få tilsendt et overslag på de forespurgte reparationer. Medmindre andet er angivet er dette overslaget gældende 1 måned for interiør, plade- og lakeringsarbejde og 2 uger for mekaniske reparationer fra den dato som står angivet i øverste højre hjørne af overslaget.

Når din bil er ankommet vil den blive undersøgt og hvis vi finder noget, som ikke er angivet i overslaget vil du modtage billeder eller anden dokumentation sammen med en revideret pris. Skulle du ikke være interesseret i reparationen efter vurderingen i Polen skal du kun betale for transporten samt 500,00 PLN + moms i service. Det kan forekomme, at der under reparationerne (specielt mekanisk og ved pladearbejde) viser sig at være mere end antaget ved første gennemgang af bilen. Vi vil i den forbindelse holde dig orienteret.

Ventetid på reservedele kan forsinke arbejdet med den enkelte bil. Forsinkelsen kan desuden give problemer, hvis bilen skal laves på flere værksteder og der viser sig at være flere reparationer end oprindeligt antaget og det ikke er muligt at udnytte ventetiden ved at flytte bilen mellem disse værksteder.

Vi som formidlere vil løbende holde dig orienteret under hele forløbet.

KONTAKT OS NU!Facebook side

PolCars facebook side

Annie & Søren's oplevelse med BeautySmile

En lille beretning om en god oplevelse med Beauty-smile.

Efter et lift fra København søndag, blev vi hentet af Jesper Rainer mandag morgen ved lejligheden og kørt til røntgen, og derefter til klinikken ved Rafal Drebot, en lille hyggelig klinik, med en god atmosfære, og altid kaffe parat.

Efter en grundig undersøgelse, med Rainer som tolk, havde vi et handlingsforløb og en pris, og samtidig lært tandlægen at kende, som viste sig, at tale flydende engelsk og havde et smittende humør og en god portion humer, hvad der gør at man føler sig total afslappet.

Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris, og oven i købet
et ordentligt knus til farvel. Vi skal dertil igen om ca. 4 mdr., og glæder os allerede til at få lavet det sidste.

Vi har helt sikkert fået en ny tandlæge fremover, og kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer, med et lift fra Kbh. og indkvartering i en dejlig lejlighed og den flotte service han ydede.

Annie & Søren


Tandbehandling i Polen »

created by ReklameShoppen.dk