Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra PolCars, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Parktronic

Vi kender det alle til (herre og damer), at det ikke altid er let med en parallelparkering. Kan min bil nu være der? Rammer jeg nu bilen bagved?

Hvad med så at få installeret Parktronic (PTC) system i bilen. Hvad er et Parktronic (PTC) system. Parktronic (PTC) system er udstyret med censorer, feks. bagved på bagskærmen, vil give en klar tone i bilen, når du er ved at nærmere dig en person eller et skilt bagved bilen.

Det findes også en mere avanceret Parktronic (PTC), hvor bilen foran også bliver udstyret med censorer.

Vi tilbyder at rådgive og installerer Parktronic til meget billig penge. Det er ca. 50 % billigere at få det installeret her i Polen end i Danmark.

KONTAKT OS NU!Facebook side

PolCars facebook side

Annie & Søren's oplevelse med BeautySmile

En lille beretning om en god oplevelse med Beauty-smile.

Efter et lift fra København søndag, blev vi hentet af Jesper Rainer mandag morgen ved lejligheden og kørt til røntgen, og derefter til klinikken ved Rafal Drebot, en lille hyggelig klinik, med en god atmosfære, og altid kaffe parat.

Efter en grundig undersøgelse, med Rainer som tolk, havde vi et handlingsforløb og en pris, og samtidig lært tandlægen at kende, som viste sig, at tale flydende engelsk og havde et smittende humør og en god portion humer, hvad der gør at man føler sig total afslappet.

Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris, og oven i købet
et ordentligt knus til farvel. Vi skal dertil igen om ca. 4 mdr., og glæder os allerede til at få lavet det sidste.

Vi har helt sikkert fået en ny tandlæge fremover, og kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer, med et lift fra Kbh. og indkvartering i en dejlig lejlighed og den flotte service han ydede.

Annie & Søren


Tandbehandling i Polen »

created by ReklameShoppen.dk