Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra PolCars, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Tyverialarm

Det er altid en god idé at sikre din bil med en tyverialarm. Kombineret med en startspærre er det en meget god sikring af bilen.

En billig tyverialarm kan sikre din bil på samme måde som en dyrere tyverialarm, men der er forskel på, hvor mange funktioner alarmen har. Ved køb af tyverialarm skal du vurdere om du har brug for en tyverialarm med mange forskellige funktioner eller om du kan 'nøjes' med en simpel tyverialarm. Der findes f.eks. tyverialermer, der lukker for vinduer og soltag, hvis du har glemt dette eller som gør dig opmærksom på, at en dør ikke er lukket korret. Enkelte alarmer kan endda føle om bilen bliver løftet, så tyven ikke så let kan løbe med dine fælge.

Vi kan montere det hele for langt under 50 % af hvad det koster derhjemme.

Vær opmærksom på, at en tyverialarm maksimalt må give lydsignal i 30 sekunder, og et lyssignal skal ophøre efter 5 minutter.

KONTAKT OS NU! 

Facebook side

PolCars facebook side

Annie & Søren's oplevelse med BeautySmile

En lille beretning om en god oplevelse med Beauty-smile.

Efter et lift fra København søndag, blev vi hentet af Jesper Rainer mandag morgen ved lejligheden og kørt til røntgen, og derefter til klinikken ved Rafal Drebot, en lille hyggelig klinik, med en god atmosfære, og altid kaffe parat.

Efter en grundig undersøgelse, med Rainer som tolk, havde vi et handlingsforløb og en pris, og samtidig lært tandlægen at kende, som viste sig, at tale flydende engelsk og havde et smittende humør og en god portion humer, hvad der gør at man føler sig total afslappet.

Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris, og oven i købet
et ordentligt knus til farvel. Vi skal dertil igen om ca. 4 mdr., og glæder os allerede til at få lavet det sidste.

Vi har helt sikkert fået en ny tandlæge fremover, og kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer, med et lift fra Kbh. og indkvartering i en dejlig lejlighed og den flotte service han ydede.

Annie & Søren


Tandbehandling i Polen »

created by ReklameShoppen.dk