Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra PolCars, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Xenon lys

Hvad med at for installeret Xenon lys til 50 % af den pris af, hvad installationen koster hjemme i Danmark. Vi har det bedste udvalg til præcis din bil.

Med en længere og bredere lyskegle, der afgiver tre gange så meget lys på vejen, sikrer Xenon autolamper en hurtigere og bedre iagttagelse af genstande eller cyklister, fodgængere og vejarbejdere m.m. - for blot at nævne et par eksempler.

Ved motorvejshastigheder giver Xenon-lys op til et sekund mere reaktionstid til at undgå eventuelle risici på kørebanen.

Xenon autolampen udsender et klart, hvidt lys, der minder om dagslys. Et enestående hvidt lys, der reflekterer afmærkninger og vejskilte langt bedre end almindelig lygter.

Ikke mindre end 80% af alle trafikulykker finder sted under dårlige lysforhold. Xenon lys er derfor af vital betydning for at undgå uheld.

Vi du undgå et uheld eller midste en af dine nærmeste?

KONTAKT OS NU!

Facebook side

PolCars facebook side

Annie & Søren's oplevelse med BeautySmile

En lille beretning om en god oplevelse med Beauty-smile.

Efter et lift fra København søndag, blev vi hentet af Jesper Rainer mandag morgen ved lejligheden og kørt til røntgen, og derefter til klinikken ved Rafal Drebot, en lille hyggelig klinik, med en god atmosfære, og altid kaffe parat.

Efter en grundig undersøgelse, med Rainer som tolk, havde vi et handlingsforløb og en pris, og samtidig lært tandlægen at kende, som viste sig, at tale flydende engelsk og havde et smittende humør og en god portion humer, hvad der gør at man føler sig total afslappet.

Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris, og oven i købet
et ordentligt knus til farvel. Vi skal dertil igen om ca. 4 mdr., og glæder os allerede til at få lavet det sidste.

Vi har helt sikkert fået en ny tandlæge fremover, og kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer, med et lift fra Kbh. og indkvartering i en dejlig lejlighed og den flotte service han ydede.

Annie & Søren


Tandbehandling i Polen »

created by ReklameShoppen.dk