Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra PolCars, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

DVD installation

Gør din bil til et rullende underholdnings- og informationscenter.

Det nyeste inden for underholdningsteknologi er, at du via DVD skærmen og Car Video-udstyr kan opleve en helt anden biltur. De nyeste DVD skærme har introduceret muligheden for at passagerne kan følge med bilens rute via navigationssystemet. Præcis som det kendes fra ruteflyenes info-kanal. På selve skærmen vælger man, som på tv’et i stuen, om man vil se tv, spille et spil på sin Playstation eller benytte sig af et væld af muligheder for at afspille digitale formater som mp3, DVD osv. Har du nogle gange utålmodige passagere, så er dette løsningen!

Til de kunder som ønsker lidt mere tilbehør til bilen tilbyder vi køb og montering af DVD samt komplet installation. Vi kan rådgive vores kunder efter hver sin smag og behov.

KONTAKT OS NU! 

Facebook side

PolCars facebook side

Annie & Søren's oplevelse med BeautySmile

En lille beretning om en god oplevelse med Beauty-smile.

Efter et lift fra København søndag, blev vi hentet af Jesper Rainer mandag morgen ved lejligheden og kørt til røntgen, og derefter til klinikken ved Rafal Drebot, en lille hyggelig klinik, med en god atmosfære, og altid kaffe parat.

Efter en grundig undersøgelse, med Rainer som tolk, havde vi et handlingsforløb og en pris, og samtidig lært tandlægen at kende, som viste sig, at tale flydende engelsk og havde et smittende humør og en god portion humer, hvad der gør at man føler sig total afslappet.

Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris, og oven i købet
et ordentligt knus til farvel. Vi skal dertil igen om ca. 4 mdr., og glæder os allerede til at få lavet det sidste.

Vi har helt sikkert fået en ny tandlæge fremover, og kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer, med et lift fra Kbh. og indkvartering i en dejlig lejlighed og den flotte service han ydede.

Annie & Søren


Tandbehandling i Polen »

created by ReklameShoppen.dk