Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra PolCars, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Interiør

 

Få din bil designet efter dine helt egne ønsker til billige penge. Vores læder fås i alle varianter og farver. Vi bruger topkvalitet læder og har dygtige fagfolk, som har over 25 års erfaringer inde for interiør.

Ved interiør skal du meddele os om du vil have læder, kunstlæder eller stof samt hvilke dele der skal udskiftes: Forsæder, bagsæder, sidebeklædning (evt. hele dørbeklædningen), armlæn, nakkestøtter, gearstang, rat, himmel, hattehylde, gulvtæppe, tæppe i bagagerum, stolper ved forruden, midterstolper, stolper ved bagruden, instrumentbræt, udskiftning af plastic elementer (kan males).

Sæder, sidebeklædning, rat og gearstang bliver af- og påmonteret på vores værksted i Polen. Hvis du selv afmontere sæderne, sidebeklædningen of evt. rat m.m. kan vi for kr. 2.000,00-2.500,00 hente og levere på din adresse. Se desuden Transport til Polen. Vi kommer i snit til Sjælland en gang om ugen, Fyn og Sønderjylland hver 14 dags og Nordjylland en gang om måneden.

Vi tilbyder også ombetrækning af motorcykelsæder, stole, hynder til både m.m. til langt under markedsprisen.

KONTAKT OS NU!

Facebook side

PolCars facebook side

Annie & Søren's oplevelse med BeautySmile

En lille beretning om en god oplevelse med Beauty-smile.

Efter et lift fra København søndag, blev vi hentet af Jesper Rainer mandag morgen ved lejligheden og kørt til røntgen, og derefter til klinikken ved Rafal Drebot, en lille hyggelig klinik, med en god atmosfære, og altid kaffe parat.

Efter en grundig undersøgelse, med Rainer som tolk, havde vi et handlingsforløb og en pris, og samtidig lært tandlægen at kende, som viste sig, at tale flydende engelsk og havde et smittende humør og en god portion humer, hvad der gør at man føler sig total afslappet.

Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris, og oven i købet
et ordentligt knus til farvel. Vi skal dertil igen om ca. 4 mdr., og glæder os allerede til at få lavet det sidste.

Vi har helt sikkert fået en ny tandlæge fremover, og kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer, med et lift fra Kbh. og indkvartering i en dejlig lejlighed og den flotte service han ydede.

Annie & Søren


Tandbehandling i Polen »

created by ReklameShoppen.dk