Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra PolCars, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Lakering i Polen

En grundig lakering starter med et grundigt forarbejde. Først skal alle dele afmonteres og derefter skal pladesmeden fjerne og udskifte al rust og pladedele – se pladearbejde. Dette omfatter ofte sandblæsning af de dele, hvor der er kommet overfladerust eller udskiftning af rustne dele.

Vi har valgt at opdele lakering i tre typer:


Omlakering med farveskift
Omlakering uden farveskift
Dellakeringen


Du kan læse mere om dette ved at vælge området i hovedmenuen.

Derefter skal bilen spartles, så alle overflader bliver glatte. Der er stor forskel på kvaliteten af den spartelmasse der kan anvendes og hvor grundigt der spartles. Det bedste resultat opnås ved at sætte bilen i varmekabine efter hver spartling, så spartelmassen er 100% tør. Vi har udvalgt værksteder, som alle har varmekabiner.

Efter spartlingen skal bilen males med grundfarve. Der grundes typisk 1-2 gange, hvorefter bilen males med den ønskede farve. Afsluttende skal bilen lakeres (overflade lak). Vores udvalgte værksteder lakerer bilen 3 gange, hvor det i Danmark ofte kun er 1-2 gange.

For at give et enestående resultat skal bilen afsluttende poleres.

Processen i Polen er lagt mere omfattende end i Danmark, men da timeprisen er lavere i Polen får du et enestående resultat og sparer stadig 50-75%.

KONTAKT OS NU!Facebook side

PolCars facebook side

Annie & Søren's oplevelse med BeautySmile

En lille beretning om en god oplevelse med Beauty-smile.

Efter et lift fra København søndag, blev vi hentet af Jesper Rainer mandag morgen ved lejligheden og kørt til røntgen, og derefter til klinikken ved Rafal Drebot, en lille hyggelig klinik, med en god atmosfære, og altid kaffe parat.

Efter en grundig undersøgelse, med Rainer som tolk, havde vi et handlingsforløb og en pris, og samtidig lært tandlægen at kende, som viste sig, at tale flydende engelsk og havde et smittende humør og en god portion humer, hvad der gør at man føler sig total afslappet.

Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris, og oven i købet
et ordentligt knus til farvel. Vi skal dertil igen om ca. 4 mdr., og glæder os allerede til at få lavet det sidste.

Vi har helt sikkert fået en ny tandlæge fremover, og kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer, med et lift fra Kbh. og indkvartering i en dejlig lejlighed og den flotte service han ydede.

Annie & Søren


Tandbehandling i Polen »

created by ReklameShoppen.dk