Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra PolCars, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Mekanisk

Anhængertræk, lille service, stor service, computer diagnosis, støddæmper, gearkasse, sækningssæt, sport udstødning, sport filter, chip tuning og motorskift.

Vi har udvalgt et værksted, som computerudstyr til at foretage diagnose på de fleste biler og aftalt en timepris på 65,00 PLN + moms (ca. kr. 135,00 + moms), så der er mange penge at spare.

Under Kontakt kan du meddele os, hvad du gerne vil have lavet. Husk at give os en så god beskrivelse som mulig: Model, årgang, produktionsmåned, motorstørrelse (evt. motornummer), diesel/benzin, stelnummer, med eller uden klima og automatgear.

Ved serviceeftersyn er det en fordel at du beskriver, hvad der står i din servicebog (den ønskede reparation), da der er forskel på et 30.000 km servicesyn i Danmark, Tyskland, Polen osv.

Mens vi laver din bil kan vi også hjælpe dig med at spare endnu mere i Polen.

Vi hjælper mange med at finde en god tandlæge, tatovør, skønhedsklinik, skønhedssalon/frisør, bookning af hotel, restauranter, diskoteker og på erhvervssiden med ejendomsinvesteringer, reklametryk, byggematerialer, polske håndværkere, rengøringsasstenter og meget mere, så du kan spare endnu mere imens vi laver din bil.

Facebook side

PolCars facebook side

Annie & Søren's oplevelse med BeautySmile

En lille beretning om en god oplevelse med Beauty-smile.

Efter et lift fra København søndag, blev vi hentet af Jesper Rainer mandag morgen ved lejligheden og kørt til røntgen, og derefter til klinikken ved Rafal Drebot, en lille hyggelig klinik, med en god atmosfære, og altid kaffe parat.

Efter en grundig undersøgelse, med Rainer som tolk, havde vi et handlingsforløb og en pris, og samtidig lært tandlægen at kende, som viste sig, at tale flydende engelsk og havde et smittende humør og en god portion humer, hvad der gør at man føler sig total afslappet.

Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris, og oven i købet
et ordentligt knus til farvel. Vi skal dertil igen om ca. 4 mdr., og glæder os allerede til at få lavet det sidste.

Vi har helt sikkert fået en ny tandlæge fremover, og kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer, med et lift fra Kbh. og indkvartering i en dejlig lejlighed og den flotte service han ydede.

Annie & Søren


Tandbehandling i Polen »

created by ReklameShoppen.dk