Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra PolCars, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Pladearbejde i Polen

Rust er bilens største fjende - lige efter Told & Skat!

Vejrforholdene i Skandinavien med den megen regn, slud og ikke mindst saltningen af vore veje forkorter din bils levetid betragteligt.

Hvis du sender os alle information om din bil og evt. nogle billeder kan vi med 95% nøjagtighed sende dig et estimat over hvad det vil koste at reparere din bil.

Forud for arbejdet, foretager vi en rationel økonomisk vurdering ud fra bilens alder og handelsværdi, hvorefter vi i samråd med dig tilpasser arbejdet ved enten at reparerer på de eksisterende pladedele, eller skifte dem ud med nye.

Efter pladearbejde og lakering anbefaler vi altid at få foretaget en undervognsbehandling. Vi har købt al udstyret i Danmark, så vi kan tilbyde en textyl undervognsbehandling, som hos de professionelle undervognsbehandlingscentre i Danmark. En undervognsbehandling i Polen koster 2.000,00 kr. inkl. moms for en standard vogn.

KONTAKT OS NU!

Facebook side

PolCars facebook side

Annie & Søren's oplevelse med BeautySmile

En lille beretning om en god oplevelse med Beauty-smile.

Efter et lift fra København søndag, blev vi hentet af Jesper Rainer mandag morgen ved lejligheden og kørt til røntgen, og derefter til klinikken ved Rafal Drebot, en lille hyggelig klinik, med en god atmosfære, og altid kaffe parat.

Efter en grundig undersøgelse, med Rainer som tolk, havde vi et handlingsforløb og en pris, og samtidig lært tandlægen at kende, som viste sig, at tale flydende engelsk og havde et smittende humør og en god portion humer, hvad der gør at man føler sig total afslappet.

Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris, og oven i købet
et ordentligt knus til farvel. Vi skal dertil igen om ca. 4 mdr., og glæder os allerede til at få lavet det sidste.

Vi har helt sikkert fået en ny tandlæge fremover, og kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer, med et lift fra Kbh. og indkvartering i en dejlig lejlighed og den flotte service han ydede.

Annie & Søren


Tandbehandling i Polen »

created by ReklameShoppen.dk