Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra PolCars, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Veteranbiler / Specialbiler

Restaurering af veteranbiler / specialbiler koster en formue i Danmark pga. de mange arbejdstimer og da timepriserne er lave i Polen er der virkelig mange penge at spare.

Vi samarbejder med nogle af de bedste pladesmede, autolakerer, autoelektrikere og sadelmagere i Stettin, og vi vil helt sikkert kunne hjælpe dig med at få restaureret din veteranbil eller specialbil til ca. ½ pris af, hvad det ville koste i Danmark. Vil tilbyder også forkromning eller polering af så godt som alle metaltyper.

Restaurering af veteranbiler eller specialbiler er ofte et langvarigt projekt. Vi anbefaler derfor, at du inden første henvendelse beskriver hele projektet så fyldestgørende som muligt og gerne i punktform – hvad præcist mener du der skal laves og hvordan vil du gerne have bilen til at se ud? Send os en liste med alle de reservedele, som du har samlet sammen til os samt de dele som du mener vi skal hjælpe dig med at finde.

Vi vil gerne modtage så mange billeder som muligt, så værkstederne bedre kan vurdere projektet. Hvis du har mange billeder kan du mail dem til: info@polcars.dk. Anvend ellers kontaktformen . Vi tager højst 3-4 biler ind af gangen. Det bedste er, at du deltager aktivt i restaureringen. Vi anbefaler derfor at du selv kommer til Stettin, når din bil er færdig, så vi er sikre på, at alt er som du ønsker det. Det vil være muligt at modtage statusrapporter og billeder under processen, så du kan følge med.

Klik for at se eksempler:
Mercedes-Benz W120 Ponton »

KONTAKT OS NU!

Facebook side

PolCars facebook side

Annie & Søren's oplevelse med BeautySmile

En lille beretning om en god oplevelse med Beauty-smile.

Efter et lift fra København søndag, blev vi hentet af Jesper Rainer mandag morgen ved lejligheden og kørt til røntgen, og derefter til klinikken ved Rafal Drebot, en lille hyggelig klinik, med en god atmosfære, og altid kaffe parat.

Efter en grundig undersøgelse, med Rainer som tolk, havde vi et handlingsforløb og en pris, og samtidig lært tandlægen at kende, som viste sig, at tale flydende engelsk og havde et smittende humør og en god portion humer, hvad der gør at man føler sig total afslappet.

Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris, og oven i købet
et ordentligt knus til farvel. Vi skal dertil igen om ca. 4 mdr., og glæder os allerede til at få lavet det sidste.

Vi har helt sikkert fået en ny tandlæge fremover, og kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer, med et lift fra Kbh. og indkvartering i en dejlig lejlighed og den flotte service han ydede.

Annie & Søren


Tandbehandling i Polen »

created by ReklameShoppen.dk