Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra PolCars, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Forkromning i Polen

Vi tilbyder at forkrome og restaurere i næsten alle størrelser og alle dele på din bil eller motorcykel eller et helt andet emne. Der kan forkromes på stort set alle materialer. Hvis emnerne består af et materiale, som ikke kan forkromes, så kan de blive højglans poleret. 

Nikkel/krom er en overflade, som typisk anvendes på produkter, der skal være kosmetisk pæne, som f.eks. i badeværelsesmiljøer eller til både, biler og motorcykler. Overfladen bruges også til hospitals og laboratorieudstyr m.m., hvor der stilles store krav. Processen består af: Fjernelse af gammel overfladebelægning, slibning og polering, tilføjelse af mat nikkel, kobberbelægning, nikkelbeklædning med glans, forkromning samt vask og polering.Renovering består af udretning af buler, lukning af huller, udbedring af dybe ridser, andre beskadigelser eller tilføjelse af manglende stykker/dele.I mange situationer kan vi afhente og aflevere i Danmark. Vores priser er typisk 40 – 50% af priserne i Danmark.

Vi kan tilbyde vores kunder at få forkromet i kobber - nikkel. Forkromningen sker centralt i Polen, hvor vi har udvalgt nogle af polens bedste specialister indenfor forkromning. Så har du en kofanger, fælge, lygter, håndtag, skærme, tank, dæksler m.m., så skal vi nok gøre dem flotte igen.

Klik for at se eksempler:
Yamaha FS1 (1978) »
Mercedes 190 (1956) »

KONTAKT OS NU!

Forkromning
Facebook side

PolCars facebook side

Annie & Søren's oplevelse med BeautySmile

En lille beretning om en god oplevelse med Beauty-smile.

Efter et lift fra København søndag, blev vi hentet af Jesper Rainer mandag morgen ved lejligheden og kørt til røntgen, og derefter til klinikken ved Rafal Drebot, en lille hyggelig klinik, med en god atmosfære, og altid kaffe parat.

Efter en grundig undersøgelse, med Rainer som tolk, havde vi et handlingsforløb og en pris, og samtidig lært tandlægen at kende, som viste sig, at tale flydende engelsk og havde et smittende humør og en god portion humer, hvad der gør at man føler sig total afslappet.

Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris, og oven i købet
et ordentligt knus til farvel. Vi skal dertil igen om ca. 4 mdr., og glæder os allerede til at få lavet det sidste.

Vi har helt sikkert fået en ny tandlæge fremover, og kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer, med et lift fra Kbh. og indkvartering i en dejlig lejlighed og den flotte service han ydede.

Annie & Søren


Tandbehandling i Polen »

created by ReklameShoppen.dk