Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra PolCars, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Om os

Vi har siden 2003 hjulpet 20-30 danskere om måneden med at få repareret deres bil billigt i Polen. Vi har udvalgt og oplært nogle af de bedste værksteder i Szczecin (Stettin). Som de eneste i Polen har vi fået danske mekanikere til at undervise værkstederne og vi har købt en del udstyr i Danmark. F.eks. tilbyder vi undervognsbehandling, hvor udstyret er det samme som de professionelle undervognsbehandlingscentre anvender i Danmark. Du får med andre ord dansk kvalitet til polske priser!

Står du overfor en større reparation, så sparer du typisk 50% ved at få din bil repareret i Polen. Er du glad for din bil, men står overfor pladearbejde (rust), en omlakering, kunne du tænke dig læderinteriør, en ny autorude eller blot et serviceeftersyn, så er det en god idé at komme til Polen. Vi restaurerer også veteranbiler og tilbyder forkromning.

Vi kan hente og bringe din bil fra Danmark, hvis du ikke vil besøge os i Polen. Skulle du vælge at komme til Polen kan vi hjælpe dig med en billig lejlighed, store besparelser hos tandlægen, tatovøren, skønhedsklinikken, skønhedssalonen/frisøren, bookning af hotel, restauranter, diskoteker og på erhvervssiden med ejendomsinvesteringer, reklametryk, byggematerialer og meget mere, så du kan spare endnu mere imens vi laver din bil.

Vi tilbyder også en kundevogn, hvis du ikke kan undvære din bil, mens vi reparerer din bil i Polen.

Facebook side

PolCars facebook side

Annie & Søren's oplevelse med BeautySmile

En lille beretning om en god oplevelse med Beauty-smile.

Efter et lift fra København søndag, blev vi hentet af Jesper Rainer mandag morgen ved lejligheden og kørt til røntgen, og derefter til klinikken ved Rafal Drebot, en lille hyggelig klinik, med en god atmosfære, og altid kaffe parat.

Efter en grundig undersøgelse, med Rainer som tolk, havde vi et handlingsforløb og en pris, og samtidig lært tandlægen at kende, som viste sig, at tale flydende engelsk og havde et smittende humør og en god portion humer, hvad der gør at man føler sig total afslappet.

Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris, og oven i købet
et ordentligt knus til farvel. Vi skal dertil igen om ca. 4 mdr., og glæder os allerede til at få lavet det sidste.

Vi har helt sikkert fået en ny tandlæge fremover, og kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer, med et lift fra Kbh. og indkvartering i en dejlig lejlighed og den flotte service han ydede.

Annie & Søren


Tandbehandling i Polen »

created by ReklameShoppen.dk